En stabil partner inom bygg- och industrismide

TISAB i Norrköping är en stabil partner inom bygg- och industrismide.  Vi tillverkar, bearbetar och monterar stålkonstruktioner av högsta kvalité till kunder runt om i hela landet. Hos oss kan man även få hjälp med konstruktionsberäkningar och förslag utifrån ditt uppdrags specifika behov, då vi har ett nära samarbete med flera byggnadskonstruktörer. Vi är ett växande företag med 25 medarbetare och samtliga våra montörer har de utbildningar och licenser som krävs för kvalificerade svets- och smidesarbeten. Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa ditt företag.

Kvalitet och miljö

Vi arbetar efter ett Kvalitets- och miljöledningssystem vid namn D4, särskilt framtaget för företag som arbetar med bärande konstruktioner i stål . Vi är certifierade av Nordcert för SS-EN 1090-1 vilket medför att vi kan CE-märka våra produkter. Vi får utföra bärande konstruktioner i den högsta utförandeklassen (EXC4) enligt SS-EN 1090-2, svetsade konstruktioner enligt SS-EN ISO 3834-2 samt svetsning av lastbärande armeringsstål enligt ISO 17660. Vår projektledare Johan Broman är utbildad IWS (Internationell Svetsspecialist) och har också gått kursen TR-Stål/N. Han ansvarar för våra svetsrutiner. Av våra montörer har sex stycken gått preparandkurs TR/Stål och alla har utbildats för visuell kontroll av svetsar. Samtliga våra montörer har i övrigt alla de certifikat och utbildningar som krävs för svetsarbeten.

Certifikat EN 1090-1  Certifikat ISO 3834-2

Moderna lokaler och maskiner

Vår rymliga verkstad, belägen på Alholmsgatan 25A i Norrköping, är särskilt anpassad för smidesarbeten och i maskinutrustningen ingår det mesta som kan tänkas behövas vid tillverkning av stålkonstruktioner, såsom gradsax för klippning av plåt, kantpress, stansmaskin, optiskt skärbord, styrd rörbockningsmaskin samt sågar i olika storlekar för kapning av balk. Lokalen mäter 20×46 meter, med en takhöjd på hela 10 meter. Dessutom är lokalen utrustad med flera traverser, där den största klarar hela 10 ton vilket medför att vi kan hantera stora konstruktioner. Vi tillhandahåller även egen kranbil för snabba leveranser och montagearbeten.